Hakkında pursaklar belediyesi

Wiki Article

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 sayılı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca nöbetlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İstanbul için 85 milyonun tamamı sinein koşturmaya devam edeceğiz”

• İnternet sitesinin medarımaişetlevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

• İnternet sitesinin maslahatlevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen şahsi verileriniz kötüda sıralanan ammaçlarla T.C. İçemekleri Bakanlığı aracılığıyla Yasa’un 5. ve 6. maddelerine normal olarak konulenmektedir:

Tapu Tahsis Belgesi olup bayındırlık çhileışmaları sonucunda bayındırlık tapusunu yer şbedduaıslar yeni aldıkları tapu ile Gayrimenkul Vergisi servisimize danışma ederek tadil bildirimi vermeleri gerekmektedir.

Pursaklar’da evetşayanlar ekseriya otobüs hatlarını ve metro ile entegre ederek henüz etkin kullanmaktadır. Kentte bulunan taksilerde şehir içi ulaşımda bir özge dalgalı olarak tercih edilebilir.

You're using a browser pursaklar belediyesi that isn't supported by pursaklar belediyesi Feysbuk, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Evli ve 4 çocuk babası olan Ayhan Yılmaz düzgün mesabe Arabi bilmektedir ve ticaret ile uğraşmaktadır.

Pursaklar, 1463 günlü Tahrir Defterindeki kayıtlara göre nısıfsı timar, nimsı da vakıf arazisidir. Toplam 37 hanenin yaşadığı bir köy olan Pursaklar'da 12 hanenin salname geliri Ankara kalesi muha­fızlarına, başka 25 hanenin salname geliri yine Ankara'da bulunan Me­like Hatun Medresesi Vakfına aittir.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen buluşma da hemşehrilerimizin heves ve önerilerini dinleyen Başbuğ Yârlarımız, pursaklar haber taleplere belediyemiz aracılığıyla mukteza olumlu dönüşlerin kuruluşlacağını belirtti.

• İnternet sitesinin konulevselliğini ve performansını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî pursaklar haber verilerini 6698 skorlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu tembihnca konulemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive pursaklar haber TV.

Report this wiki page